Selje-cup!

Heei! 

Helga har vert super! Vi hadde fri fredagen så fikk endelig sovet lenge. Var deilig å sove og bare slappe av helt til litt før fire. Da var det å hive seg rundt, finne frem de ferdigpakka tinga og dra til Valldal. Når jeg var kommet til Valldal innså jeg at jeg manglet både det ene og det andre. Og da det ble en liten handletur der, så var det å sette seg i bilen og vende snuta mot Selje. Det tar tid å kjøre til selje, og vi var ikke fremme før klokka var rundt 20.30. Orda til rommet før vi gikk ut til alle de andre. ♥


Lørdag begynte cupen for fult! Vi spilte første kampen på lørdag som begynte allerede klokken 08.00! Laget var ferdig stelt klokken 07.00 og alt gikk som en drøm. Vi vant 3-1 ♥ Og i løpet av dagen hadde vi vunnet 3 av 4 kamper! Vi kom videre til semifinale i pulje a ♥ Noe vi burde være superstolte av! Vi har ikke brukt å komme så langt før, og dette er første året på selje-cup for laget vårt. Men en super innsats endte opp med et deilig forfriskende bad! Selje har jo en av de mest nydelige strendene i Norge ♥ Og det var ikke så veldig kaldt heller. På kvelden var det diskotek... Jeg var der i kanskje 5 minutter før jeg gikk igjen. Var ikke morsomt der, var bare en haug med småbarn, føltes ut som en barne-bursdag. Så jeg gikk ut, og der møtte jeg Georg Lipai ♥ 

Dagen i dag endte vi opp på 3.plass! Det er ikke dårlig, så vi er storfornøyd med det! Vi var tross alt i pulje A, og det er den beste halvdelen så. Det har vert en vellykket helg vill jeg si ♥ Fikk møte mange nye folk, gjort det vi elsker og mye mye mer! Anbefaler dere som spille fotball å sjekke selje-cup til neste år ♥

Nå må jeg gå å legge meg for å kunne stå opp til idrettsdag på skolen i morgen! Da blir det mer fotball ♥

 

Takk for at du leste dette innlegget, så snakkes vi senere!

-Celina

Planer,plager osv...

Heei!

Sorry for at jeg ikke har blogget,men jeg får ikke lasta opp noe for tiden! Internettet hjemme hos mamma er seriøst til å spy av. Har vell egentlig litt med at data'n min har veldig dårlig antenne.Så har ikke internett andre steder enn rett ved siden av ruteren, noe som suger!! Så nå er det å spare opp til ny data, igjen... Har hatt denne siden oktober (?) og er allerede dritt lei av den. Den er bra og sånn, men er ikke "den rette" for meg... Så nå er det bare å tenke økonomisk, tjene penger og ikke minst prøve å spare de. Det er noe jeg personlig ikke er så flink til, men må vel det. Første prioriterings sak er piercing ♥ Mange tenker vell at jeg er for ung for det siden jeg er 00'er... men jeg føler jeg er klar for det. Har tenkt en del frem og tilbake på dette temaet. og jeg har bestemt meg. Dette er noe jeg skal ha. 

 

// tumblr // google

Jeg personlig har mest lyst på nese piercing, men har også lyst på leppe- og tungepiercing. Så nå ser jeg meg rundt etter en piercing og tattoo shappe som har lyst å pierce nesen min ♥  

 

Takk for at du leste dette innlegget, så snakkes vi senere!

-Celina♥ 

Some days are harder...

Overskriften sier vel egentlig det meste... Har det veldig bra alt i alt, men har en litt spesiell periode for tiden. Den 27.Juni 2012 døde morfaren min. Han var min bestevenn,forbilde og så klart den beste morfaren jeg kunne hatt! Han var der alltid for meg... men for 2 år siden døde han. Han var på sykehuset dagen før han døde, og jeg blir veldig irritert av at han kanskje levd enda! Jeg går inn i en vanskelig periode nå for jeg vet ikke hva som kommer til å skje i sommer. Har er del ting som ikke er helt bra, og en del mennesker jeg vill holde meg unna i ferien. Prøver å holde motet oppe nå som dagene er lange og lyse, og vi har mye fri ♥ 

I går hadde vi engelsk-tentamen på skolen, noe jeg egentlig tror gikk ganske bra! Så kom mamma og hentet meg etter det. Jeg dro hjem, skiftet og ordnet meg, så dro jeg på skolen igjen. Vi skulle ha kulturskole avslutning hvor jeg da skulle synge og danse. Haha! Fikk se noen videoer fra avslutningen... det gikk som det gikk. Etter det ble en venninne med meg hjem. Vi la fra oss tingene,skiftet, og dro rett på fjelltur. Vi gikk tur og badet ♥ Noe som var kjempe deilig etter en lang dag for oss begge. Veldig kaldt siden solen der hadde gått ned, men forfriskende! absolutt.

I dag våknet vi rundt 11.00, noe som er tidelig for meg... men vi ordnet oss og dro rett til Valldal. Vi dro hjem til en kompis og fikk med han og en til ut. Så dro vi på Kulå og spiste frokost. #supersunne NOT! Haha, men det er lov en gang i blant. Etter en god frokost stilte vi oss utenfor Spar butikken og solgte vafler. Ikke så mange som kjøpte siden det var så varmt og fint vær, men det ble solgt noen da. Ellers i dag har jeg ikke gjort noe annet enn å chille egentlig. Akkurat nå sitter jeg og ser på bilder jeg kan skrive ut å ha på veggene mine, for jeg har ett rom med veldig "tomme" vegger. Her er noen av dem ♥

 

Elsker sånne her typer bilder! Søker bare på google/yahoo etter Watercolor ... det du vill ha ♥ Elsk ♥

 

Takk for du leste dette innlegget, så snakkes vi senere!

-Celina10 ting jeg hater!

Heei igjen! 

Nå sitter jeg å har litt tanker i bakhodet om ett innlegg jeg kan lage, siden innlegget i sted ble så kort. Så da velger jeg å lage « 10 ting jeg hater»! Kanskje ikke det mest positive innlegget å lage, men er en "tag" jeg vil du som er blogger skal fortsette med! 

Så her har vi da 10 ting jeg hater!♥

 1. Jeg hater når folk smatter! Når vi sitter å spiser ute på cafe eller restaurant og sitter ved siden av noen... de får kanskje maten sin etter deg, og så mister jeg helt matlysten av smattingen. Jeg har veldig kort lunte når det kommer til sånne ting, så jeg blir sint og sur! Da er nesten hele dagen min ødelagt!
 2. Jeg hater når folk snakker i munnen på meg, ikke hører etter eller bare ja.. ikke lar meg si det jeg vil si!
 3. Jeg hater når folk ikke greier å bestemme seg før akkurat når det skal skje. For eksempel: jeg og en venninne har tenkt oss ut å shoppe... vi må ta en buss som nesten aldri går, og hun ikke bestemmer seg om hun skal eller ikke... før vi nesten ikke rekker bussen.
 4. Jeg hater folk som tror de er bedre enn alle andre, eller bedre enn det de er! Jeg spiller jo fotball, og jeg kjenner ganske mange andre som gjøre det og. Dessverre så har de en tendens til å tro at de er bedre enn alle andre... Eller så går de for en eller annen rar grunn å tror at de er best i alt.
 5. Jeg hater når foreldrene mine prøver å ringe meg i en skole time... de vet godt når jeg  har friminutt og kan benytte tiden da og ikke i en time.
 6. Jeg hater å stå opp klokken 07:00 og gjøre seg klar til skole... Så kommer jeg på at jeg må ta buss i 30 minutter for å komme meg dit. Og på bussen greier jo ikke folk å være stille! 0 søvn!
 7. Hater når vekkerklokken ikke ringer! Når jeg for en gangs skyld har på alarm, så nei... Den har skrudd seg av!
 8. Hater når vennene mine låner penger av meg, men glemmer å gi de tilbake.
 9. Jeg hater å vente! Det sier egentlig seg selv. Hater alt som jeg må vente på.
 10. Jeg hater når folk roter! Jeg er ikke den mest ryddige av meg jeg heller, men jeg har system på rotet mitt! Enkelte har bare ett stort rot, mens jeg vet hvor ting ligger selv om det ikke ser like bra ut til en hver tid. Det gjelder ute og, jeg takler ikke folk som roter i naturen! Kaster fra seg papir og sånt! ÆSJ!!

Dette var mine 10 ting somer øverst på hate listen min!  
Takk for du leste dette innlegget, så snakkes vi senere!

-Celina ♥

Tentamens uke

Heei!

Beklager at jeg ikke har hatt blogget, men som overskriften sier så er jeg midt i en tentamens periode. Nå er jeg ferdig med 2 av 3 tentamener... Har hatt norsk på mandag, og Matte i dag. Ellers har jeg vert på øving hver dag, og skulle egentlig synge konsert i dag, men orket ikke siden jeg har sykt vondt i hodet :/ Skal heller synge i morgen. Spilte fotballkamp på Tirsdag mot Skodje! Vi vant 7-5 ♥ No vi er kjempe glad for. Ellers har jeg egentlig ikke gjort så veldig mye denne uka. Jeg har holdt meg mye for meg selv, har lest veldig mye. Og når jeg ikke har lest har jeg vært på øving eller sovet. 

Har ikke noe å blogge om i dag.. har så kjedelig liv! Hahah! Så jeg slenger med et bilde fra da jeg og søsteren min var små ♥ 

Og ja... viss du lurte, jeg er hun tykke lille til venstre. 

Takk for du leste dette innlegget, så snakkes vi senere!

-Celina

Sommer ?

God morgen alle sammen! Eller... god ettermiddag ? haha,jeg stod faktsik ikke opp før for litt over en time siden. Noe som ikke er så bra,for har vell greid å snu døgnet igjen nå... typisk! Jeg har norsk-tentamen på mandag,noe jeg gruer meg sykt til. Så nå blir det mye lesing og skriving!

Gårsdagen gikk til å være med venner. Startet dagen klokken 08.00,og dro ut på Moa med en venninne... var der uten til 15.15. Kom hjem spiste,leste til tentamen og så dro jeg på ungdomsklubben.

Idag skal jeg hjem igjen fra Stordal,etter en deilig langhelg her. Blir godt å komme hjem igjen og da,se hundene mine ? rart hvor mye jeg egentlig savner de,etter bare 5 dager! Men hunder er noen gledes spredere, de gjør deg alltid glad? elsk ?

Takk for du leste dette innlegget,så snakkest vi senere!
-Celina?

Slenger med et bilde av nydelige Stordal Sentrum ? og gleder meg til å slippe mobil-blogging mere!Heei! Mitt navn er Celina. Her på bloggen kan du lese om alt mellom himmel og jord <3 her.

arkiv

 • Juni 2014
 • Mai 2014

 • kategorier

 • Blogg
 • Diary
 • Meninger!
 • Photo

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits INNLEGG-MAL = design > rediger > maler > innlegg > ta vekk alle kodene som står der fra før av, og lim inn dette: celinativersen - juni 2014


  her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

  arkiv

 • Juni 2014
 • Mai 2014

 • kategorier

 • Blogg
 • Diary
 • Meninger!
 • Photo

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin