Planer,plager osv... (celinativersen)

Planer,plager osv...Heei!

Sorry for at jeg ikke har blogget,men jeg får ikke lasta opp noe for tiden! Internettet hjemme hos mamma er seriøst til å spy av. Har vell egentlig litt med at data'n min har veldig dårlig antenne.Så har ikke internett andre steder enn rett ved siden av ruteren, noe som suger!! Så nå er det å spare opp til ny data, igjen... Har hatt denne siden oktober (?) og er allerede dritt lei av den. Den er bra og sånn, men er ikke "den rette" for meg... Så nå er det bare å tenke økonomisk, tjene penger og ikke minst prøve å spare de. Det er noe jeg personlig ikke er så flink til, men må vel det. Første prioriterings sak er piercing ♥ Mange tenker vell at jeg er for ung for det siden jeg er 00'er... men jeg føler jeg er klar for det. Har tenkt en del frem og tilbake på dette temaet. og jeg har bestemt meg. Dette er noe jeg skal ha. 

 

// tumblr // google

Jeg personlig har mest lyst på nese piercing, men har også lyst på leppe- og tungepiercing. Så nå ser jeg meg rundt etter en piercing og tattoo shappe som har lyst å pierce nesen min ♥  

 

Takk for at du leste dette innlegget, så snakkes vi senere!

-Celina♥ 


 • 12.06.2014 kl.00:49
  Hei, jeg heter Kristin og er ambassadør for EF språkkurs i utlandet :)

  Har du tenkt tanken på å oppfylle en drøm om å reise et kult sted?

  Selv var jeg i Miami i fjor sommer og hadde den beste sommer noen sinne, håper å kunne hjelpe andre med å oppleve noe slikt!

  Ta kontakt med meg hvis det høres spennende ut! :)

  Vennlig hilsen

  Kristin :)
  12.06.2014 kl.17:35
  kult! :)
  13.06.2014 kl.13:17
  stilig :)
  13.06.2014 kl.17:45
  Kult!
  13.06.2014 kl.23:08
  ÅÅ ja det er døds fint!!


  Skriv en ny kommentar

  Design: Ina Anjuta
  hits