10 ting jeg hater! (celinativersen)

10 ting jeg hater!Heei igjen! 

Nå sitter jeg å har litt tanker i bakhodet om ett innlegg jeg kan lage, siden innlegget i sted ble så kort. Så da velger jeg å lage « 10 ting jeg hater»! Kanskje ikke det mest positive innlegget å lage, men er en "tag" jeg vil du som er blogger skal fortsette med! 

Så her har vi da 10 ting jeg hater!♥

 1. Jeg hater når folk smatter! Når vi sitter å spiser ute på cafe eller restaurant og sitter ved siden av noen... de får kanskje maten sin etter deg, og så mister jeg helt matlysten av smattingen. Jeg har veldig kort lunte når det kommer til sånne ting, så jeg blir sint og sur! Da er nesten hele dagen min ødelagt!
 2. Jeg hater når folk snakker i munnen på meg, ikke hører etter eller bare ja.. ikke lar meg si det jeg vil si!
 3. Jeg hater når folk ikke greier å bestemme seg før akkurat når det skal skje. For eksempel: jeg og en venninne har tenkt oss ut å shoppe... vi må ta en buss som nesten aldri går, og hun ikke bestemmer seg om hun skal eller ikke... før vi nesten ikke rekker bussen.
 4. Jeg hater folk som tror de er bedre enn alle andre, eller bedre enn det de er! Jeg spiller jo fotball, og jeg kjenner ganske mange andre som gjøre det og. Dessverre så har de en tendens til å tro at de er bedre enn alle andre... Eller så går de for en eller annen rar grunn å tror at de er best i alt.
 5. Jeg hater når foreldrene mine prøver å ringe meg i en skole time... de vet godt når jeg  har friminutt og kan benytte tiden da og ikke i en time.
 6. Jeg hater å stå opp klokken 07:00 og gjøre seg klar til skole... Så kommer jeg på at jeg må ta buss i 30 minutter for å komme meg dit. Og på bussen greier jo ikke folk å være stille! 0 søvn!
 7. Hater når vekkerklokken ikke ringer! Når jeg for en gangs skyld har på alarm, så nei... Den har skrudd seg av!
 8. Hater når vennene mine låner penger av meg, men glemmer å gi de tilbake.
 9. Jeg hater å vente! Det sier egentlig seg selv. Hater alt som jeg må vente på.
 10. Jeg hater når folk roter! Jeg er ikke den mest ryddige av meg jeg heller, men jeg har system på rotet mitt! Enkelte har bare ett stort rot, mens jeg vet hvor ting ligger selv om det ikke ser like bra ut til en hver tid. Det gjelder ute og, jeg takler ikke folk som roter i naturen! Kaster fra seg papir og sånt! ÆSJ!!

Dette var mine 10 ting somer øverst på hate listen min!  
Takk for du leste dette innlegget, så snakkes vi senere!

-Celina ♥


 • 05.06.2014 kl.20:22
  Haha, nei ikke det mest positive innlegget:-P Men du har mange av de samme tingene som jeg på "hate-listen"...
  06.06.2014 kl.15:28
  Syns slike "tags" er veldig morsomt å lese om jeg :D Enig i noen få ting også.. God helg!
  06.06.2014 kl.16:52
  er enig i alt!


  Skriv en ny kommentar

  Design: Ina Anjuta
  hits